Tutireceptek.hu fejléc

Édes kis állatok - egérke recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 kis körte
1 citrom (leve)
16 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
16 pirított fenyőmag

Elkészítés:
A körtéket meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, magházukat óvatosan kivájjuk, és a körtéket egymás mellé, tálra rakjuk. A citrom levét a körtékre öntjük, hogy meg ne barnuljanak, majd szemet rakunk nekik, a fülüket pedig pirított fenyőmagból formázzuk meg. A fahéjat hosszúkás darabokra tördeljük, ezekből lesz az egérkék farka.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 28 kcal

A receptet beküldte: nyusz-musz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egérke(Kata-féle) » Almás négerke » Krumplis egérke » Főtt tojásból egérke
» Túrós egérke » Egérke » Édes kis állatok - süni » Banánlepény
» Light madártej » Pápaszem tészta » Mokka-vörös-áfonya süti » Hintett rétes
» Csokoládés gyufaszálak » Lekváros muffin » 5 perces süti » Hideg túrós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.