| Diós-mazsolás tallér receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25 dkg margarin 25 dkg dio 10-12 dkg mazsola 4 tojas 1 cs. sutopor folyadek edesito (super sweet plus)izles szerint rumeszenc 1 evokanal kakao 2 dl tej 25-30 dkg liszt Elkészítés: A margarint megolvasztjuk, amikor kihul hozzaadjuk a darabosra tort diobelet, beaztatott mazsolat, egesz tojasokat, rumeszencet, a sutoport, az edesitot, kakaot. Jol kikavarjuk, hozzaadjuk a tejet, majd a lisztet folyamatos kavaras kozben hozza adjuk kis adagokban. Ha tul kemeny a massza, akkor lehet tejjel higitani, ha tul folyos, akkor meg lehet lisztet adagolni hozza. Vastagabb, nem folyos kell legyen az allaga. Muffin sutobe kanalazzuk 1-1.5 cm vastagsagban. Ha nincs muffinsutonk, akkor halmokat rakunk a sutopapirral belelt tepsibe. Nem fog szetfolyni. Sutotol fuggoen 10-12 perc alatt megsutjuk kozepes langon. Tanácsok: Nagyon finom, sokaig eltarthato, enyhen edes sutemeny. A receptet beküldte: Camay Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |