Tutireceptek.hu fejléc

Csörögefánk 2 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dgk liszt
20 dkg margarin
2 dl tejföl
1 sütőpor
1 száraz (instandt)élesztő
citrom héja az egyik felének a leve
2 evőkanál cukor
1 vaniliás cukor
0,5 dl rum
3 tojás
kevés só
olaj a sütéshez

Elkészítés:
Az adalékokat jól összedolgozzuk,lágyra gyúrjuk hogy kitudjuk nyújtani.(kisujjnyira).Derelyemetszővel rombusz alakura vágjuk középen kilyuggatjuk félvégét átdugjuk ,meghuzogatjuk hogy hosszukás legyen .Forró olajban sütjük vaniliás porcukorral megszórjuk.


A receptet beküldte: Almuska60


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos csörögefánk. » Csörögefánk. » Töltött csörögefánk » Csörögefánk Emyke módra
» Adventi mézes koszorú » Diós-meggyes süti » Káposztás béles » Egyszerű csokis keksz
» Meggyes-mákos pite II. » Szedres túrótorta » Mákos túrótorta » Sült dinnyepuding
» Jeges epres kehely » Mandula-szelet » Csokimázas csodadiós » Hideg citromos szelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.