Tutireceptek.hu fejléc

Csipkebogyó bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
10 dkg szárított csipkebogyó
1 l száraz vörösbor

Elkészítés:
A csipkebogyót vágjuk ketté, majd öntsük le a borral. Hagyjuk ázni 2 hétig, majd szűrjük le. Napi 2 dl stimulálja az emésztést, magas a C-vitamin tartalma és segíti a vérkeringést.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csipkebogyós limonádé » Csipkebogyólikőr » Csipkebogyó befőtt » Csipkebogyó lekvár
» Csipkebogyóbor » Brandy Egg-nogg » Planter's Punch II. » Őszibarackbólé
» Ananászmenta » Sötét szerenád » Golden Fire » B1 vitamin cseresznyével
» Tigris Juice » Mézeskalácsos tojáslikőr » Narancspuncs » Black Velvet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.