| Császárfánk receptTésztafélék Hozzávalók: 25 dkg vaj, 35 dkg liszt, 25 dkg cukor, 15 dkg mandula 1 csomag vaníliás cukor, 2 evőkanál. rum, sütőpor. Elkészítés: 25 deka vajat, 35 deka lisztet, 1 csomag sütőport és 25 deka cukrot jól eldolgozunk, azután 15 deka héjazott őrölt mandulát, 1 csomag vaníliás cukrot és 2 kanál rumot gyúrunk hozzá. Vékonyra nyújtjuk, és kis pohárral kiszakítjuk. Sütés után a kihűlt korongocskákból kettőt-kettőt baracklekvárral összeragasztunk s gőzön olvasztott főzőcsokoládéval leöntve tálaljuk. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |