| Borhab torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1db 6 tojásos piskóta Töltelék: 0,5 L félédes, vagy édes bor 6 ek cukor (ha valakinek nem elég édes lehet több is) Pár darab fahéj, szegfűszeg 1 cs Zselatin (10 gros a nagy) 1 cs vanília puding 0,5 dl Hullala DÍszítéshez: 2dl Hullala , 1 cs. Babapikóta, 1 fürt szőlő Elkészítés: A piskótát két felé vágod és az alufóliával kibélelt tortaformába az egyik felét belerakod. Erre jön a következő töltelék: A borból, cukorból, fűszereből forraltbort készítesz. HA langyos hozzákevereda pudingpot és sűrűre főzöd. Amíg forró jöhet a zselatin. Nem kell feloldani,úgy ahogy van mehet bele, majd simára kevered. HA kézmeleg jöhet bele a felvert tejszín. Ezta kutyulmányt ráöntöd a pikótalapra , tetejére pedig rákerül a másik fele. 1 éjszakát pihen a hűtőbe. Már csak a díszítés van hátra. Erre ötletett talásza naplómban! Virágok között 1-2 torta is van, és gyarapítani is fogom :D Tanácsok: HA megsütötted várom a beszámolót privátba, hogy ízletta családnak ! :D Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Kátya99 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |