Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai rizses hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
30 dkg zöldpaprika
20 dkg rizs
15 dkg paradicsom
1 vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A hagymát aprítsd fel. Pici olajon dinszteld meg, majd dobd rá a húst. Sózd meg, és pirítsd meg egy picit. Ha már barnul, szórd meg pirospaprikával, engedd fel vízzel, és fedő alatt kezdd el párolni.

A rizst mosd meg, majd hagyd lecsepegni. Amikor a hús már majdnem puha, tedd át egy tűzálló edénybe, keverd hozzá a rizst, a felaprított zöldpaprikát és a paradicsomot. Sózd meg, majd engedd fel annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Előmelegített sütőben párold puhára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bácskai gombócleves » Bácskai Vőlegényfogó » Tejes-rizses muffin » Sonkás-zöldséges rizsestál
» Bácskai rizseshús » Színes rizses csirke » Húsvét utáni rizsestál » Rizses-zöldséges csirke
» Rizses álom » Rizses fokhagymaleves » Zöldséges rizses csirke » Zöldséges rizsestál
» Rókagombás rizses hús » Rizses túrótorta » Rizses rétes » Csirkés rizseshús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.