Tutireceptek.hu fejléc

Baconös virsli sajtos spárgával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
hozzávalók 2 főre:

50 dkg virsli (8 szál)
4 szelet bacon
2 db fehér spárga (nagy)
50 dkg újkrumpli (4 db nagy)
1 db hegyes erős paprika (nagy)
2 nagy db paradicsom
2 db lapkasajt
6 szál petrezselyem
1 ek olívaolaj
só ízlés szerint
4 csipet fekete bors
1 ek chiliszósz

Elkészítés:
A krumplit megtisztítjuk, a spárgát meghámozzuk, a végét levágjuk. A paprikát hosszában félbevágjuk. A virslit bevagdossuk, a végét betekerjük a bacon szalonnába. Egy edénybe beletesszük a spárgákat és a krumplit, félig megfőzzük.
Egy serpenyőbe teszünk kevés olívaolajat és vajat, ráhelyezzük a virsliket, a spárgát, valamint a krumplit, a paradicsomot és paprikát. Fűszerezzük, majd 180 C fokon, hőlégkeverésen megsütjük, félidőben megforgatjuk.
Majd a spárgákra tekerjük a lapkasajtot, és grillfokozaton 200 C fokon készre sütjük.
Tálalunk. A tányérra helyezünk egy adagot, és petrezselyemmel díszítjük.
A virslire pedig chilliszószt locsolunk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslipörkölt » Virslis kocka » Sajtos-gombás halfilé » Sonkával göngyölt virsli
» Sajtos fokhagymaleves » Virsli kukoricás bundában » Alpesi sajtos tészta » Sajtos rúd, vagy bármi
» Márványsajtos salátaöntet » Sajtos-diós mártás » Tepsis sajtos burgonyapüré » Sajtos batyu
» Sajtos pástétom (10 adag) » Sajtos rakott pulykamell » Újburgonyaleves virslivel » Fűszeres sajtos sonka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.