| Baconös virsli sajtos spárgával receptHúsételek Hozzávalók: hozzávalók 2 főre: 50 dkg virsli (8 szál) 4 szelet bacon 2 db fehér spárga (nagy) 50 dkg újkrumpli (4 db nagy) 1 db hegyes erős paprika (nagy) 2 nagy db paradicsom 2 db lapkasajt 6 szál petrezselyem 1 ek olívaolaj só ízlés szerint 4 csipet fekete bors 1 ek chiliszósz Elkészítés: A krumplit megtisztítjuk, a spárgát meghámozzuk, a végét levágjuk. A paprikát hosszában félbevágjuk. A virslit bevagdossuk, a végét betekerjük a bacon szalonnába. Egy edénybe beletesszük a spárgákat és a krumplit, félig megfőzzük. Egy serpenyőbe teszünk kevés olívaolajat és vajat, ráhelyezzük a virsliket, a spárgát, valamint a krumplit, a paradicsomot és paprikát. Fűszerezzük, majd 180 C fokon, hőlégkeverésen megsütjük, félidőben megforgatjuk. Majd a spárgákra tekerjük a lapkasajtot, és grillfokozaton 200 C fokon készre sütjük. Tálalunk. A tányérra helyezünk egy adagot, és petrezselyemmel díszítjük. A virslire pedig chilliszószt locsolunk. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |