| Andi tojás pástétomja receptTojásételek Hozzávalók: 15 dkg vaj 4 tojás 1 kávés kanál mustár Ízlés szerint só,őrölt fekete bors 1 késhegynyi piros arany metélő hagyma vagy 1 fej vörös hagyma Elkészítés: A TOJÁSOKAT KEMÉNYRE FŐZZÜK.KÖZBE A VAJAT HABOSRA KEVERJÜK,MUSTÁRRAL,PIROS ARANNYAL,ŐRÖLT BORSSAL,SÓVAL ÍZESÍTJÜK.A TOJÁSOK HA MEGFŐTTEK,AKKOR HIDEG VÍZBE HŰTJÜK,LEHÁMOZZUK,KETTÉVÁGJUK,SÁRGÁJÁT KISZEDJÜK,VILLÁVAL SZÉTNYOMKODJUK ÉS A FINOMRA VÁGOTT HAGYMÁVAL EGYÜTT HOZZÁKEVERJÜK A HABOSRA KEVERT VAJHOZ.EGY KISEBB TÁLON SZÉPEN ELIGAZÍTJUK ÉS MEGHINTJÜK AZ ELŐZŐLEG NAGYON APRÓRA VÁGOTT TOJÁSFEHÉRJÉVEL. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: sandi39 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |