Tutireceptek.hu fejléc

Alufóliában sült gyömbéres hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg tonhalfilé
4 evőkanál bor
2 evőkanál frissen reszelt gyömbér
4 szál zöldhagyma
12 kicsi gombafej
2 evőkanál kókuszzsír


Elkészítés:
A négy szeletre vágott halat megsózom, majd egyenként nagy alufóliára fektetem. Ízesítem a gyömbérrel, egy-egy kanál borral, melléteszem a gombát és a felkarikázott hagymát. Úgy csomagolom be, hogy ne folyhasson ki a szaft.
A csomagokat forró, bő olajban 3-4 perc alatt megsütöm.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyömbéres csirkecomb » Gyömbéres libamell » Gyömbéres sárgadinnyeleves » Gyömbéres-narancsos keksz
» Gyömbéres puncs » Pikáns gyömbéres csirke » Gyömbéres-fahéjas máj » Burgonya alufóliában
» Gyömbéres répa, banánnal » Gyömbéres-lencsés egytál » Gyömbéres sült tofu » Gyömbéres káposztás csirke
» Gyömbéres húsgolyók » Gyömbéres almaital » Gyömbéres paradicsomkoktél » Gyömbéres vegyes saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.