Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsó leves variáció recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
fél kg zsenge borsó, 2 szál répa, 1 szál fehérrépa, 1 csokor petrezselyem, 3 evőkanál olaj, 2 evőkanál liszt, só, ízlés szerint cukor.

Elkészítés:
A borsót, a karikára vágott zöldséget és a finomra vágott petrezselymet olajon megpároljuk, liszttel meghintjük. Felengedjük vízzel, és puhára főzzük. Tojásos galuskát főzünk bele.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes-tárkony leves » Hideg sárgabarackleves » Tejszínes raguleves » Fehérboros póréhagymaleves
» Káposztás burgonyaleves » Zöldborsós vadkacsaragu » Leves másnaposságra » Joghurtos málnaleves
» Lebbencsleves. » Vitamin leves » Milánói pacalleves » Becsináltleves
» Zöldséges gombakrémleves » Háromhagymás gombaleves » Görög citromleves 2 » Spenótos csicserikrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.