Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos málnaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók (4 személyre):
2 dl málnaszörp
5 dl joghurt (1,5%-os zsírtartalmú)
5 dl tej
3,5 dkg hidegen keverhető vaníliás pudingpor (1/2 csomag Aranka)
25 dkg málna (friss vagy mirelit)
(tejszínhab)

Elkészítés:
A málna felét szitán törd át, és a többi hozzávalóval – egy habverő segítségével – keverd össze. A maradék málnát egészben – mint levesbetétet – add hozzá. Jól behűtve, s tejszínhabbal díszítve tálald.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos fánk » Joghurtos padlizsán » Áfonyás-joghurtos kocka » Banános joghurtos muffin
» Joghurtos párolt csirke » Joghurtos-kekszes csirke » Joghurtos diós süti » Fokhagymás-joghurtos öntet
» Joghurtos csirkecomb » Joghurtos-Citromos süti » Zöldteás málnaleves » Barackjoghurtos- sütemény
» Joghurtos salátatej » Joghurtos panna cotta » Joghurtos tejszínpuding » Joghurtos sajtos saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.