Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
250 g darált marhahús
100 g zabpehely
fokhagyma, só, bors, pirospaprika, ételizesítő

Elkészítés:
A zabpelyhet beáztatjuk egy 20 percre ételizesítős vízben, majd hozzákeverjük a daráthúshoz, a fűszerekkel ízlés szerint. Aztán kevés olajon kisütjük az ízlés szerint formázott húspogácsákat.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: kisgé

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Amerikai töltött fasírt » Zabpelyhes gyümölcstorta » Zabpelyhes süti » Fasírt borjúból
» Túrós zabpelyhes » Cukkinifasírt » Májfasírt » Pulykafasirt
» Zabpehely fasírt » Fasírt édesburgonyából » Tepsis fasírt » Tojásfasírt*
» Tepsis halfasírt » Zabpelyhes-almás süti » Krumplis gombafasírt » Céklás fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.