Tutireceptek.hu fejléc

Céklás fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0,5 kg darált hús
20 dkg cékla
1 tojás
5-8 gerezd fokhagyma( tetszés szerint )
zsemlemorzsa
só, bors

Elkészítés:
A húsból fasírt masszát készítünk a beáztatott kenyér, vagy zsemle nélkül , amibe belereszeljük a nyers céklát.Annyi zsemlemorzsát rakunk bele ami felveszi a nedvességet és formázhatóvá teszi a húspogácsának valót.

Tanácsok:
A kisült húsgombócokat majonézes tormával bolondíthatjuk meg.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: lzsuzska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojás fasírt » Andi halikra fasírtja » Céklás almasaláta » Zöldséges zabpehelyfasírt
» Lencsefasírt recept » Köles fasirt » Céklás rizottó » Almás csirkefasírt
» Céklasaláta majonézzel » Fafel (fasírt) » Az én zabpelyhes fasírtom » Gyümölcsös céklasaláta
» Burgonyafasírt » Halas burgonyás fasírt » Májfasírt » Kolbászos tökfasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.