Tutireceptek.hu fejléc

Vajgaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 tojás
1 ek vaj
1 kk só vagy ételízesítő
1 csipet szárított petrezselyem,
vagy ½ petrezselyemkocka
liszt

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, és annyi lisztet keverek bele, amennyit felvesz, hogy közepesen kemény legyen. Azután kiskanállal a forrásban levő levesbe szaggatom.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Camembert leves » Burgonyaleves bográcsban » Friss gombaleves » Görög gyümölcsleves3.
» Knorr baconos rakott burgonya » Pacalleves » Rizses citromleves » Telkibányai raguleves
» Húsvéti sonkaleves » Zuppa pavese » Toszkán bableves » Bolgár raguleves
» Galyasági fűszeres gulyás » Francia hagymaleves 3. » Hortobágyi betyárleves » Savanyú káposzta leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.