Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes egresleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg egres,
10-15 dkg cukor,
4 tojássárgája,
2 dl tejszín

Elkészítés:
Az egrest 5 percig főzzük. A megfőtt gyümölcs kétharmadát széttörjük, majd visszaöntjük a levesbe. A tojássárgájából és tejszínből habarást készítünk, majd óvatosan a leveshez öntjük. Hidegen tálaljuk, tetejére őrölt fahajat és tejszínhabot tehetünk.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes zellerkrémleves » Tejszines spenótos tészta » Tejszínes túrótorta!! » Tejszínes mustáros hús
» Tejszínes-gombás karfiol » Rakott tejszínes tészta » Tejszínes, epres fánk » Tejszínes kukorica leves
» Tejszínes csirkés penne » Hagymás tejszínes tészta » Cukkinis-tejszínes gnocchi » Tejszínes narancstorta
» Tejszínes, kapros csirke » Tejszínes csirkeragu leves » Tejszínes kapormártás » Tejszínes rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.