Tutireceptek.hu fejléc

Tojásos borsó recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
-borsó,fagyasztott v. friss
-hagyma
-só
-őrölt szerecsendió
-őrölt gyömbér
-őrölt bors
-tojás
Az adagok tetszőlegesek.

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és olajban üvegesre piritjuk.Rátesszük a borsót és mindig kevés vizet aláöntve pároljuk. Közben rátesszük a fűszereket is.Ha megpárolódott zsirjára piritjuk és ráöntjük a felvert tojásokat.

Tanácsok:
Jól lehet rá tenni tojást.Kennyérrel jó egytálétel.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgaborsóleves » Zöldborsós tojásragu » Borsos tokány marhahússal » Tojásos-gombás krumpli
» Tojásos melegszendvics » Borsós natúrszelet » Csicseriborsó krém » Tojásos kenőmájas
» Zöldborsós gombaragu » Répás-tojásos saláta » Csirkemájpörkölt, borsóval » Zöldborsós pulykaraguleves
» Sajtos zöldborsókrém » Pajzán zöldborsó » Tojásos szendvics sütőben* » Tojásos pizza


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.