Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg ponty
3 evőkanál olaj
2 dl tejföl
1 kiskanál liszt
1 fej vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A megtisztított halat besózzuk.Zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük.Megszórjuk az apróra vágott hagymával,paprikával meghintjük,kevés vizet adunk hozzá és fóliával letakarva a tűzhelyen forraljuk.Utánna forró sütőben tesszük ahol 15 percig sütjük.A tejfölt elkeverjük a liszttel,a pontyra öntjük és ezzel is egyszer felforraljuk.
Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös zöldbab leves » Tejfölös csirkemell » Korhely halászlé pontyból » Tejfölös pogácsa
» Tejfölös csülökpaprikás » Tejfölös borsós csirkeragu » Tejfölös sütemény » Tejfölös gyümölcslepény
» Tejfölös pikáns csirkecomb » Hagymás tejfölös nokedli » Tejfölös csoda » Gombás-tejfölös hús
» Tejfölös-kapros saláta » Ponty szalonnásan » Szarvasszelet tejfölösen » Tejfölös szőlőtorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.