Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös, kapros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
fél kg sertéscomb
2 fej hagyma
fél l tejföl
bors

olaj
friss kapor
1 ek liszt

Elkészítés:
A hagymát olajon megpirítom,majd bele teszem az apróra vagdalt húst.Fűszerezem sóval,borssal,apróra vágott friss kaporral.A tejfölt össze keverem a liszttel.Ha a hús jól megpárolódott,beleteszem,és pár percig még főzöm.Tésztával tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Lilith


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös-sajtos karfiol » Kapros újburgonya » Tejfölös bableves » Sajtos-tejfölös karaj
» Citromos-tejfölös csirke » Tejfölös sajtos mártás » Tejfölös-sajtos pogácsa » Joghurtos tejfölös pite
» Kapros töltött palacsinta » Fincsi tejfölös csodasüti » Gombás-tejfölös pulykamell » Sajtos-tejfölös galuska
» Cukkíni tejfölös hagymával » Tejfölös- kekszes süti » Tejfölös csodasüti » Nyári kapros saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.