Tutireceptek.hu fejléc

Tejfeles gombás húsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg bármilyen kockára vágott hús
3 dl fejfel
1 evőkanál vegeta
30 dkg gomba
bors, só
1 evőkanál liszt
1 cs. petrezselyem








evőkanál liszt

Elkészítés:
A húst, gombát, vegetát és a kockára vágott gombát annyi vizzel öntünk fel hogy ellepje mikor meg pulultak csinálunk egy tejfeles habarást és ráöntjük friss petrezselyemmel meg hintjük és felforraljuk.
Kifőtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás burgonyarolád » Különleges gombasaláta » Gombás csirke egyszerűen » Gombás-cukkinis rizottó
» Erdei gombás lapcsánka » Gombás-cukkinis fasírt » Gombás-sonkás csirkemell » Gombás mártás húsokhoz
» Gombás csülök » Tejszínes-gombás csőtészta » Gombás sertésragu » Gombás rakott palacsinta
» Gombás burgonya » Sült gombás fánk » Tejfeles halpaprikás » Gombás pite (90 naposhoz)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.