Tutireceptek.hu fejléc

Gombás sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
15dkg gomba
1fej vöröshagyma
csipet só
1csokor petrezselyem
75dkg sertés comb
5evőkanál étolaj
2db közepes sárgarépa
1db fehérrépa
10dkg fagyasztott zöldborsó
1 csipet őrölt feketebors
1 kiskanál ételízesítő

Elkészítés:
A combot megmossuk,majd egy centiskockákra vágjuk.
A fölaprított hagymát a forró olajon megpároljuk.A húst rádobjuk, megsózzuk,megborsozzuk,majd kevergetve fehéredésig pirítjuk.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk,kis kockákra daraboljuk,és a húshoz adjuk.
Kevés vizet aláöntve,kis lángon,fedő alatt majdnem puhára pároljuk,közben az ételízesítővel meghintjük.A gombát alaposan megtisztítjuk,majd vékony cikkekre vágjuk,és a kiolvadt borsóval együtt a ragura szórjuk.Fedő nélkül kevergetve puhára pároljuk.


A receptet beküldte: NYÁRI MÁRTA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsós-gombás rizottó » Gombás töltött cukkini » Gombász-tészta » Gombás rakott csirkee
» Fokhagymás-gombás spagetti » Tejszínes-gombás csőtészta » Gombás rizottó » Sonkás-gombás rizibizi
» Hamburgi gombasaláta » Gombás savanyu tokány » Sajtkrémes-gombás levél » Gombás kölesrizottó
» Gombás-almás kacsaleves » Gombaszósz » Gombás karfiol-tál » Tejfölös gombás csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.