Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
1 dl fehérbor, só
2 evőkanál
olaj
fél marék friss tárkony

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, megsózzuk, a belsejét tárkonnyal jól bedörzsöljük, kívül a bőrét bevagdossuk, majd apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. Tepsibe tesszük, leöntjük 2 evőkanál olajjal és 1 dl borral, majd ropogósra sütjük. Párolt almát vagy vajas burgonyát adunk hozzá.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Folyami rák harcsával » Afrikai harcsa tepsiben » Tárkonyos tokány » Apatini káposztás harcsa
» Harcsapaprikás másként » Tárkonyos raguleves 2. » Tárkonyos borjúragu leves » Tárkonyos pulykaraguleves
» Tárkonyos zellerfőzelék » Harcsa mustármártással » Harcsa babérszószban » Tárkonyos őzragu.
» Harcsapaprikás » Afrikai harcsa király... » Tárkonyos pulykaragu-leves » Tárkonyos csirkeragu leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.