Tutireceptek.hu fejléc

Szilveszteri puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2 üveg vörösbor
1 üveg rum
1l erős tea
1dl narancslé
3cl citromlé
1kg kristálycukor

Elkészítés:
A cukor és a rum kivételével a hozzávalókat összekeverjük és forrósitjuk/de nem forraljuk fel/
majd egy nagy puncsostálba öntjük.A cukrot rumba áztatjuk/ annyi rumot öntünk a cukorra, hogy a cukor összeálljon/,melegitjük,meggyújtjuk, majd a tálban lévű italhoz keverjük. Végül hozzáadjuk a maradék rumot,és megkeverjük.Karikára szeletelünk egy vagy két narancsot, és a meleg puncsba tesszük.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros puncs 2 » Puncs » Szilveszteri malacsült » Szilveszteri diótorta
» Gyors puncsos mignon » Eredeti angol puncs » Szilveszteri lencsesaláta » Puncs- szelet
» Kókuszos-puncsos alagút » Puncs torta » Lady-puncs » Mézes puncs
» Szilveszteri bohém csülök » Rumpuncs » Almapuncs tejszínnel » Puncsos mignon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.