Tutireceptek.hu fejléc

Eredeti angol puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2,5 dl édes vörösbor, 2,5 dl édes fehérbor, 1,5 dl rum, 50 dkg cukor, 2 db citrom, 2 db narancs.

Elkészítés:
A gyümölcsöket megmosom, letörülgetem, majd mindkettõnek hajszálvékonyra hámozom a sárga héját. 5 dl vizet a héjakkal felforralok, ezután hozzáöntöm az összes többi alkoholt. Beleszórom a cukrot, és éppen csak forráspontig melegítve, belecsavarom a citrom és a narancs levét is. Jól összekeverve, azonnal tálalom.


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Puncsos-habos piskótatorta » Puncs torta » Rozmaringos birsalmapuncs » Puncsos Mascarpone krém
» Omlós puncs » Egzotikus puncs » Angol máj » Narancsos jégpuncs
» Puncsos kekszszelet » Gyömbérpuncs » Farsangolók itala » Narancsos puncs
» Angolos sült burgonya » Böbe féle puncsos szelet » Puncsos mignon » Flambírozott puncs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.