Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé,
4 db savanykás alma,
2 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
só,
őrölt fehér bors

Elkészítés:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük,kiverjük,sóval,őrölt borssal megszórjuk.Négy nagyobb darab fóliát olajjal megkenünk.Mindegyikre fél almát rakunk cikkekre vágva,beborítjuk hússzelettel,majd szintén egy fél,cikkekre vágott almát teszünk rá.Kevés citromlével meglocsolva gondosan becsomagoljuk,és faszénparázsba süllyesztve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemellfilé sonkában » Nosztalgia csirkemell » Tejfölös csirkemell » Főtt csirkemell fűszeresen
» Pikáns csirkemell » Tésztasaláta csirkemellel » Áfonyás csirkemell » Csirkemell tejmártásban
» Sajtos csirkemell rántva » Bacon-ös rakott csirkemell » Csirkemell aszaltszilvával » Szumátrai csirkemell
» Csirkemell zabtésztában » Gyors sajtos csirkemell » Csirkemell salátával » Csirkemell Edit módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.