Tutireceptek.hu fejléc

Spagetti Giuseppe recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
50dkg spagetti
30dkg gépsonka v sonka
20dkg gomba
20-25dkg sajt
10dkg vaj
5db főtt tojás
2,5dl félédes pezsgő v bor(a pezsgővel lágyabb az íz)
20dkg paradicsompüré
2 nagyobb paradicsom
só,fehér bors,bazsalikom,oregáno
szerecsendió,cukor

Elkészítés:
Forrásban lévő sós vízben kifőzzük a spagettit,hideg vízben hűtjük,lecsepegtetjük.
Serpenyőben felforrósítjuk a vajat,beletesszük a megtisztított,szeletekre vágott gombát,a felkockázott sonkát és a paradicsomot.Sóval,csipetnyi cukorral,borssal,bazsalikommal és oregánóval ízesítjük.Összefőzzük.Fokozatosan hozzáöntjük a pezsgőt.Amikor ismét kezd sűrűsödni hozzáadjuk a kockára vágott,főtt tojásokat,és csipetnyi szerecsendiót.A raguval összekeverjük a spagetti tésztát,meg kóstoljuk,ha kell utána sózunk.Tűzálló tálba(tepsibe)tesszük.Megszórjuk a reszelt sajttal,és forró sütőben kb 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: csiga4dada


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombás spagetti » Ínyenc spagetti » Spagetti holland módra 2 » Bolognai spagetti másképp
» Garnélás spagetti » Sajtos- tejszínes spagetti » Lecsós spagetti » Spagetti garnélás raguval
» Csirkés spagetti saláta » Spagetti alla Felhő » Spagetti Pomodori secchi » Spagetti mustármártással
» C-Vitaminos Spagetti » Budai spagetti » Cukkini spagetti » Pezsgős-tonhalas spagetti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.