Tutireceptek.hu fejléc

Spagetti garnélás raguval recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
6 db koktélparadicsom
15 dkg spagetti
20 dkg garnélarák
1 db hagyma
3 gerezd finomra vágott fokhagyma
1 dl fehérbor
2 ek olívaolaj
1 dl főzőtejszín
6 db bazsalikom levél

őrölt bors
chilipaprika
2 ek citromlé

Elkészítés:
A spagettit bő, sós vízben kifőzzük.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és rádobjuk az apró kockára vágott hagymát. Nagylángon, egy percig pirítjuk, majd a fokhagymát is hozzáadjuk. Ezután következik a félbevágott koktélparadicsom,az apróra vágott chili és a garnéla. Tovább pirítjuk, majd ráöntjük a fehérbort. Ízesítjük sóval, borssal, rászórjuk az
összevágott bazsalikomot.
Kicsit öszzefőzzük, majd ráöntjük a főzőtejszínt. Ha újra felforrt,ízesítjük citromlével és a kifőtt tésztára öntjük. Összekeverjük és forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános-diós spagetti » Spagetti füstölt tarjával » Bolognai spagetti Update 1 » Sütőben sült spagetti
» Bolognai spagetti » Spagetti rákocskákkal » Spagettilepény » Edami spagetti
» Olasz spagetti saláta » Karaj sonkaraguval » Pezsgős-tonhalas spagetti » Olasz spagettileves
» Füstöltkolbászos spagetti » Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldmetélt piros raguval » Cukkinis-spárgás spagetti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.