Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás kalács recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
40 dkg sonka
30 dkg sajt
4 tojás
3 evőkanál liszt
2 evőkanál tejföl

bors

Elkészítés:
A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, beletesszük a 3 kanál lisztet és a 2 kanál tejfölt. A 4 tojás sárgáját külön elkeverjük a 30 dkg reszelt sajttal, a 40 dkg apróra vágott sonkával, a sóval és a borssal. A kettőt összedolgozzuk úgy, hogy a hab ne törjön össze, majd kivajazott kalácsformába tesszük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, 25-30 percig sütjük .


A receptet beküldte: kandi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás papucs » Pudinggal töltött kalács » Sonkás kalács :-) » Húsvéti foszlós kalács
» Sonkás-fokhagymás tészta » Pudingos-tejfölös kalács » Medvehagymás-sajtos kalács » Húsvéti sonkás tekercs
» Sonkás tojáslepény » Sonkás hústekercs » Sonkás kelt kalács » Sonkás-zöldséges rizsestál
» Zöldséges-sonkás őzgerinc » Sonkásgombóc » Sonkás-gombás rizibizi » Tarka kalács


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.