Tutireceptek.hu fejléc

Rántott bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb vagy kicsontozott gerinc,
3 evőkanál liszt,
2 tojás,
1 kis citrom,
ízlés szerint só,
3-4 evőkanál zsemlemorzsa a bundázáshoz,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, széleit bevagdossuk, hogy sülés közben ne ugorjon össze. Nem kell kiklopfolni! Mindkét oldalán megsózzuk, majd lisztbe mártjuk. Felvert tojásba forgatjuk, végül zsemlemorzsában meghempergjük és bő, forró olajban szép világos barnára sütöm. A fölösleges olajat leitatjuk róla. Fejes saláta vagy citromos krumplissaláta illik hozzá.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Laktató tojás rántotta » Zöldfűszeres rántotta » Rántott krumpli II. » Baranyai töltött szűz
» Rántott töltött kifli » Rántott zöldségfélék » Rántott rudacskák » Fokhagymás rántott hús
» Sült báránygerinc » Bárányborda fűszervajjal » Rántott hús paleo módon » Rántott káposztaszeletek
» Zöldséges rántotta » Fűszeres báránycomb » Kapros rántott cukkini » Pusztai báránysült


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.