Tutireceptek.hu fejléc

Ragu-leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
csirke-sziv
sertéscomb,kb 20-dkg
sárgarépa,
zöldség
1db tejföl
1/2l tej
tárkony
majoranna
so
vegeta
bors
ételizesitő

Elkészítés:
A szivet felvágjuk csikokra,a sertéscombot kockákra a zöldségeket meg karikára.Kis olajat taszünk a lábasba beletesszük a hozzávalókat,majd fedő alatt kis vizben puhára pároljuk.A tárkonnyal,sóval, borssal,izesitjük majd felfőzzük.A tejfölt kevés liszttel és a tejjel csomómentesre keverjük és a levesbe öntjük.Felforraljuk és kész is van!Nagyon finom ,kevés reszelt tésztát is adhatunk hozzá ugy még laktatósabb.Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: komoly


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykaragu-leves » Tárkonyos pulykaragu-leves » Kapros csirkeragu-leves » Fokhagymaleves zsályával
» Diós-hagymás céklasaláta » Olasz leves » Burgonyakrém leves » Csorbaleves erdélyiesen
» Nyírségi gombócleves » Zalai csirkeleves » Sajtos burgonyaleves » Újhagymás spárgaleves
» Sárgaborsóleves » Tésztaleves » Szerb csorba » Cukkinileves fogyizóknak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.