| Pestós csirkemell receptHúsételek Hozzávalók: 1 csirkemell filézve, bőr nélkül 1 nagy maréknyi friss bazsalikomlevél 1 ek fenyőmag 1 gerezd fokhagyma 1 kocka knorr bazsalikomfűszer olivaolaj Elkészítés: Először a pestót készítem el: a fenyőmagot óvatosan szárazon megpiritom serpenyőben (finom illatos lesz), egy turmixgépbe beledobálom a hozzávalókat; fenyőmag, fokhagyma, bazsalikomlevél és öntök hozzá annyi olivaolajat, hogy finom krémet kapjunk a turmix végén. A húst szeletekre vágom, majd beteszem egy dobozba és bekenem őket a zöld masszával. Ebben a pácban akár 2-3 napot is nyugodtan pihenhetnek. Aztán mikor eszünkbe jut, grillen, vagy serpenyőben hirtelen kisütni. Tanácsok: Nagyon finom, intenzív izü husit kapunk, amit ha nem rizzsel eszünk, nem is hízlal, tehát diétás. Finom mellé köretként cukkini szintén grillezve. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 220 kcal Szénhidráttartalom: 0,5 gramm Zsírtartalom: 1,0 gramm A receptet beküldte: boglar69 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |