Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack leves másként recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg őszibarack
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál barna cukor
4 db szegfűszeg
díszitéshez habtejszín, lime szelet

Elkészítés:
Az őszibarackokat, héj nélkül, összevágva 1-2 evőkanál barnacukorral feltesszük főzni, 3-4 db szegfűszeggel, amit turmixolás előtt kiveszünk belőle, mert csak az íze fontos. Ha felfőtt akkor botmixerrel felaprítjuk, tejszínnel ízesitjük. Tetejét őszibarack darabokkal, lime szelettel díszítjük. Hütőbe tesszük, ha kihült.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarack bundában » Olasz spagettileves » Köménymagos leves » Eperkrémleves
» Nyírségi gombócleves 2. » Tejfölös céklaleves » Hajdina leves :) » Göcseji gombaleves
» Gyömbéres sárgadinnyeleves » Leves » Kacsamáj leves » Gulyásleves
» Zöldséges halleves » Birsalmaleves » Zöldséges sütőtökleves » Tojásos hagymaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.