Tutireceptek.hu fejléc

Eperkrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg eper
7 dl tej
5 evőkanál cukor
3 dl tejszín
kevés liszt
csipetnyi fahéj

Elkészítés:
Az epret kevés vízben párold meg. A tejszínt a már megfőtt eperrel és a cukorral turmixold össze, majd főzd össze a tejjel és a kevés liszttel. Ízesítsd fahéjjal. Tedd hűtőbe, és, ha alaposan lehűlt, már tálalhatod is.


A receptet beküldte: Lolita63

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes eperkrémleves » Hideg eperkrémleves » Eperkrémleves mentával » Spenótos muffin
» Gyümülcsös tejleves » Sütőtökös bableves » Hagyományos padlizsánkrém » Tejkaramellás almaleves
» Sonkás kelbimbó » Jeges eperleves » Hűsítő zöld leves olivával » Pikáns francia hagymaleves
» Halleves » Csufti » Sajtos karalábéleves » Egyszerű zöldségleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.