| Mézes-mustáros pulykaszárny és comb receptHúsételek Hozzávalók: 2 db pulykaszárny 2 db pulyka comb 1 kg burgonya só, bors, paprika, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 babérlevél, Szósz 2 evőkanál mustár, 2 evőkanál méz 2 evőkanál étolaj őrölt bors, őrölt köménymag. Foghagyma Elkészítés: A kettévágott pulykaszárnyakat és a pulykacombokat 40 percig félig puhára főzzük enyhén sós vízben. A vízbe kerüljön babérlevél, kevés só, bors és fokhagyma. A krumplit és a hagymát hámozzuk meg és karikázzuk fel. Egy mély tepsi alját kenjünk ki kevés étolajjal, erre fektessük a burgonya és hagymakarikákat. Enyhén sózzuk, borsozzuk meg. A szószt kikeverjük, s bekenjük vele a húsokat. Elkészítési idő: 100 perc A receptet beküldte: szaabina Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |