Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás marhatokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhalapocka
10 dkg kolozsvári szalonna
1 nagyobb vöröshagyma
1 csokor petrezselyemzöld
2 dl tejföl
2 ek. liszt
majoránna
őrölt fekete bors


Elkészítés:
A csíkokra vágott szalonnát jól kisütjük.Rátesszük a vékony csíkokra vágott húst, sóval, borssal, majorannával ízesítjük és készre pároljuk.Amikor a marhahús megpuhult, a tokányt tejfölből és lisztből készült habarással sűrítjük.Tálaláskor a majorannás, tejfölös marhatokányt kockatésztával körítjük és finomra vágott petrezselyemzölddel hintjük meg.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás aprópecsenye » Majoránnás nyúlcomb » Majoránnás csirkecombok » Majoránnás ragu
» Majorannás burgonya » Vadas marhatokány » Majoránnás sertéskaraj » Majorannás krumplileves
» Majorannás rakott zöldbab » Marhatokány burgundi módra » Majoránnás csirkemellfilé » Majorannás sárgarépafánk
» Majoránnás szelet » Majoránnás sertéstokány » Majorannás metélt » Zöldcitromos marhatokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.