Tutireceptek.hu fejléc

Majorannás aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg marhahús
1 fej vöröshagyma
1 dl tejföl
1 kávéskanál liszt
olaj
majoránna


Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát kevés olajban üvegesre pároljuk. Beletesszük a vékony csíkokra szelt húst, megsózzuk, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Amikor a hús már félig megpuhult, alaposan meghintjük majoránnával, és lassú tűzön tovább pároljuk. Amikor kész, a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, és főtt tésztával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás marhatokány » Majorannás sárgarépafánk » Fűszeres aprópecsenye » Majorannás rakott zöldbab
» Majorannás burgonya » Erdélyi aprópecsenye » Majorannás burgonyfőzelék » Csopaki aprópecsenye
» Majoránnás sertéskaraj » Zöldbabos aprópecsenye » Galyasági aprópecsenye » Majorannás hús2
» Hortobágyi aprópecsenye » Majorannás sárgarépaleves » Hagymás aprópecsenye » Brassói aprópecsenye..


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.