Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros csicseriborsó leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 konzerv csicseriborsó
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál olaj
2 maggi húsleves kocka
2 gerezd fokhagyma

2 kk csípős gulyáskrém

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát,az átnyomott fokhagymát az olajon aranysárgára pirítjuk, közben hozzáadjuk a 2 leveskockát ,majd a leszűrt csicseriborsót, és vízzel felengedve felforraljuk,ha kell sózzuk.Ha felfort 2 kávéskanál csípős gulyáskrémmel ízesítjük.
Betétként galuskát főzünk bele.Tálaláskor apróra vágott zöldpetrezselyemmel szórjuk meg.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Calico leves » Ünnepi borleves » Disznótoros májleves » Szilvakrémleves habbal
» Görög citromleves 2 » Spenótos csicserikrémleves » Őszibarack leves másként » Sajtos zöldségleves
» Kötött tészta leves » Grizgombóc levesbe » Köményes leves » Olasz krémsajtleves
» Fogyókúrás zöldségleves » Sajtleves húsgombóccal » Kapros pulykaraguleves » Sárgarépás burgonyaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.