Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg csicsóka
10 dkg mangalica zsírszalonna
10 dkg füstült kolbász
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
Kiolvasztjuk a kockára vágott szalonnát, majd üvegesre pároljuk benne a finomra vágott vöröshagymát. Beletesszük a felkarikázott kolbászt, hogy kicsit kisüljön a zsírja, majd hozzáadjuk a karikára vágott csicsókát.
Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felengedjük 1,5 dl vízzel. Megsózzuk, puhulásig főzzük, majd beletesszük az apróra vágott petrezselymet.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csontleves alaplé » Fokhagymaleves » Kolbászos fejtettbab leves » Vadraguleves bográcsban
» Amarant krémleves » Áfonyás almaleves » Tavaszi raguleves » Pikáns halleves
» Chilis sütőtökkrémleves » Tejszínes batátaleves » Tejfölös karfiol leves » Egyszerű frankfurti leves
» Burgonyás-kolbászos omlett » Izletes karalábéleves » Póréhagyma leves » Hűsítő gyümölcsleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.