Tutireceptek.hu fejléc

Kapros párolt zöldborsó recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
1 csomó petrezselyemzöld
1 csomó kapor
1 evőkanál zsír vagy olaj


Elkészítés:
A petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a zsiradékban megforgatjuk.,majd beleöntjük a zöldborsót,kevés vízzel puhára pároljuk.Ha a borsó megpuhult rászórjuk az apróra vágott kaprot,sózzuk.Összekeverjük és még néhány percig tovább pároljuk.
Sült hús mellé adjuk köretnek.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyári kapros saláta » Ízes zöldborsó » Zöldborsós-mandulás rizs » Párolt mézes almás
» Kapros sajtkoktél » Párolt ördöghal » Párolt paraj foghagymásan. » Zöldborsós sertésragu
» Kapros túrókrém » Kapros csirkeraguleves » Tejfölös párolt hagyma » Kapros cukkiniropogós
» Párolt felsőcomb filé » Zöldborsós sertéspaprikás » Zöldborsós nokedli » Párolt patisszon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.