Tutireceptek.hu fejléc

Párolt ördöghal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg ördöghal filé,
8 nagy cikórialevél,
őrölt sáfrány,
chili-olaj,
tengeri só,
őrölt bors,
frissentartó fólia.

Elkészítés:
A cikórialeveleket a párolóban 100 fokon két percig blansírozzuk (leforrázzuk), majd hideg víz alatt hirtelen lehűtjük.
A cikórialeveleket frissentartó fóliára egymás mellé fektetjük.
A halfilét sóval és sáfránnyal ízesítjük és a cikórialevelekre helyezzük.
A fólia segítségével a leveleket a hal köré tekerjük.
A fóliát eltávolítjuk és a tekercset egy lyukas párolótálra helyezzük.
85 fokon 8 percig pároljuk, majd szeletekre vágjuk és sóval, színes borssal és chili-olajjal fűszerezzük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt kelbimbó » Párolt zőldség » Indiai párolt sertésragu » Párolt mézes almás
» Párolt karotta » Rozspelyhes párolt paprika » Tejben párolt hal » Pároltkáposzta máskép
» Párolt mángold » Párolt körte vörös rizzsel » Zelleres párolt pulykamell » Joghurtos párolt csirke
» Párolt felső combfilé » Sörben párolt csirkemell » Párolt-sült nyúl vadasan » Párolt lilakáposzta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.