Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csőben sült krumpli recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
70 dkg burgonya
20 dkg lágy sajt
3 karika mozzarella
2 evőkanál reszelt parmezán
2 tojás
1 doboz tejföl
1 púpozott evőkanál zsemlemorzsa
egy csokor zöld kapor

bors
vaj

Elkészítés:
A burgonyát tisztítás után nagyobb lyukú reszelőn nyersen lereszeljük. Egy kicsit kinyomkodjuk.A két tojást habosra keverjük, majd hozzá adjuk a reszelt sajtot, a parmezán felét, keverjük bele a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, adjuk hozzá az apróra vágott zöld kaprot, szórjuk bele a zsemlemorzsát, és forgassuk össze a reszelt krumplival.

A masszát kivajazott tepsibe egyengetjük, a tetejét megszórjuk a parmezán másik felével, és mozzarella szelettel díszítjük.
Sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás tepsis krumpli » Rakott krumpli kukoricával » Csőben sült brokkoli » Kapros-túrós töltött gomba
» Krumplitócsni szezámmaggal » Fetasajtos rakott krumpli » Csőben sült zöldségek 2. » Krumplisaláta másképpen
» Rakott krumpli Mesi módra » Tojásos-gombás krumpli » A legfinomabb sültkrumpli » Vicky krumplisalátája
» Kapros cukkinifőzelék » Húsos krumplis tepsis » Grill-krumpli » Krumplifõzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.