Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-túrós töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
40 dkg csiperkegomba,
25 dkg túró,
10 dkg krémsajt,
1 csokor kapor,
só,
ízlés szerint juhtúró.

Elkészítés:
A kaprot megmossuk, apróra vágjuk.
Villával összetörjük a túrót, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a kaprot és a juhtúrót, majd sózzuk.
A gombafejeket megmossuk, szárukat kivesszük.
Minden fejet megtöltünk gombával, majd tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött kókuszos sütemény » Koktélrákkal töltött gomba » Diétás gombás husi » Gombaragu krumplilepényen
» Gombás-cukkinis fasírt » Töltött alma egyszerűen » Sonkás-gombás tészta » Gombás-sajtos krumplitál
» Töltött zsemle - 2 » Gombásalagút » Gombás sertésnyelv » Gomba süti /sütés nélkül/
» Gomba savanyúság » "gomba" » Kapros töltött palacsinta » Gombás sertésragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.