Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós kapros csusza recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
32 dkg száraz csuszatészta, 20 dkg juhtúró,
10 dkg füstölt szalonna, 1 csomó kapor, 2 dl tejföl, só.

Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük
és kiolvasztott füstölt szalonna zsírján átforgatjuk. Ráöntjük
a tejföllel, finomra vágott kaporral ízesített juhtúrókeveréket.
Még egyszer átpirítjuk és szalonnatepertővel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kéthagymás csusza » Kapros palacsinta » Rakott csusza » Juhtúrós-tejfölös burgonya
» Juhtúrós rudacska » Juhtúrós rakott brokkoli » Uborka leves kaprosan » Kapros pulykamell
» Kapros juhtúrós csirkemell » Juhtúrós calzone » Sajtos-juhtúrós muffin » Juhtúrós palacsinta
» Hagymás-juhtúrós spagetti » Juhtúrós rakott csirke » Káposztás juhtúrós nokedli » Juhtúrós kelbimbós sali


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.