Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos párolt halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
• tengeri halfilé
• 3 ek joghurt
• zellerlevél laskára vágva
• citromlé, kevés olaj, víz
• só, bors, szerecsendió, őrölt rozmaring, kapor

Elkészítés:
1. A halfilét mossuk meg, ellenőrizzük szálkamentességét, ha találunk benne szálkát, húzzuk ki.

2. Lefedhető serpenyőben kevés olajban elhelyezzük a halfiléket, kevés citromlével megöntözzük, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a zellerlevelet, és lefedve pároljuk 15 percig. Ha kell, pici vizet öntsünk a halak alá.

3. A végén hozzátesszük a joghurtot, 5 perc alatt összeforraljuk.


A receptet beküldte: Emoke77

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös párolt káposzta » Joghurtos meggy fagylalt » Párolt tengeri hal. » Joghurtos tésztasaláta..
» Kefirben párolt ponty » Firenzei halfilé » Joghurtos meggyfagyi » Joghurtos padlizsán saláta
» 10 perces- joghurtos fánk » Joghurtos túrókarikák » Joghurtos sós rudacskák » Joghurtos gyümölcssaláta
» Joghurtos meggyes » Joghurtos császármorzsa » Joghurtos Tandori csirke » Joghurtos torta.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.