Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos panna cotta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 db zselatin lap
2 ek tejszín

almacukor
1 dl joghurt
3 db nektarin

Elkészítés:
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk.
A tejszínt felmelegítjük, hozzáadjuk a kinyomkodott, megpuhult zselatinlapokat és kevergetve feloldjuk benne. Csipet sót adunk hozzá és ízlés szerinti mennyiségű almacukrot. Felöntjük a joghurttal, elkeverjük, poharakba töltjük és hűtőben kihűtjük.
Ha megkötött, lekvárral, gyümölcsdarabokkal(nektarin) tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos szelet » Joghurtos téli saláta » Joghurtos sajtos lepény » Joghurtos gyümölcssaláta
» Joghurtos csokoládétorta » Joghurtos tönkölykenyér » Kókuszos panna cotta » Joghurtos pogácsa 2
» Joghurtos sós rudak » Joghurtos zellerfőzelék » Joghurtos tejszínpuding » Vegyes joghurtos turmix
» Joghurtos kelbimbó » Joghurtos-almás finomság » Fáradságűző joghurtos ital » Joghurtos saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.