Tutireceptek.hu fejléc

Harcsapaprikás túróscsuszával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsafilé
2 fej vöröshagyma
só, pirospaprika
1 paradicsom
1 zöldpaprika
2 babérlevél
2 dl tejföl
kevés zsír vagy olaj
A csuszához:
40 dkg csuszatészta
2 dl tejföl

Elkészítés:
Zsíron vagy olajon megdinszteljük az apróra vágyott vöröshagymát, majd félrehúzzuk. Pirospaprikát szórunk rá, kevés vízzel felöntjük, megsózzuk, beletesszük a babérlevelet. Hozzáadjuk a negyedbe vágott paradicsomot és a paprikát, majd fedő alatt hagyjuk összepárolódni.
Végül beletesszük a nem túl kicsire vágott harcsaszeleteket. Fedő alatt puhára pároljuk a halhúst. Ha kész, tejföllel behabarjuk, és túróscsuszával tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Harcsapaprikás » Harcsapaprikás másként » Gombás harcsapaprikás » Kapros harcsapaprikás
» Tonhal krém » Lazac Dianna Lynn módra » Svéd heringsaláta » Hal finom bundában
» Halfilé joghurtköntösben » Halkocsonya másképp » Fűszeres ágyon sült hal » Amúr tormamártással
» Toscan típusú hal » Fokhagymás busa » Surimis tál » Potyka.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.