Tutireceptek.hu fejléc

Habart burgonya leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
0, 5-1 kg burgonya
2-3 db babérlevél
1 evőkanál ételízesítő
10-15 dkg füstölt kolbász karikázva, vagy virsli
2-3 evőkanál liszt
tej
1 evőkanál zsír
pici piros paprika

Elkészítés:
A burgonyát kb. 2 liter vízbe odarakjuk főni, hozzáadjuk a a babérlevelet, az ételízesítőt és a kolbászt.
Amikor megfőtt, akkor a közben elkészített paprikás rántással behabarjuk, majd azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi tárkonyleves » Zelleres burgonyapürépüré » Tárkonyos bárányragu leves » Savanyú veseleves
» Gyors zöldségkrémleves » Lakodalmas leves » Burgonyás zöldbab » Savanyú tojásleves
» Juhtúrós töltött burgonya » Gyöngytyúkleves » Grizgombóc levesbe » Krémsajtos burgonya
» Savanyú-édes leves » Rumos-burgonyás palacsinta » Halas burgonyás fasírt » Nyírségi gombócleves 2.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.