Tutireceptek.hu fejléc

Halas burgonyás fasírt recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50dkg burgonya
25 dkg füstölt tőkehal
4 evőkanál tej
25 g vaj
150-200g fagyasztott zöldborsó
100g kenyérmorzsa
1 evőkanál olaj

Elkészítés:
Főzzük meg a burgonyát és a tojást, majd tisztítsuk meg , és törtjük össze. A halat sózzuk meg és a vajjal, a tejjel lassú tűzön 5-6 percig fedő alatt főzzük. Ezt követően szűrjük le, a halat vágjuk apró darabokra és a leszűrt levet keverjük a krumplihoz és a tojáshoz. Ezt követően a halat és a borsót is keverjük a masszánkhoz, formáljunk kis gombócokat majd lapítsuk el, és zsemlemorzsába forgassuk meg. A fasírtokat kenjük be olajjal és előmelegített tepsibe 25-30 percig süssük. Félidőben fordítsuk, meg, hogy a zsemlemorzsa egyenletesen arany színűre piruljon.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás aranyfánk » Currys halfasírt » Burgonyás knédli » Hagymás burgonyasaláta
» Korhely halászlé pontyból » Egybensült gombás fasírt » Burgonyás bagett (6 db) » Gombafasírt
» Burgonyás rétes » Zöldséges burgonyasaláta » Különleges fasírtok » Paprikás fasírt
» Burgonyás-sajtos csíkok » Burgonyás pogácsám » Hó végi borsófasírt » Zsemle-fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.