Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi túrófánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg túró
2 tojás sárga
kevés só
sütőpor
12 dkg cukor

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval szaggatjuk, és forró olajban világosra sütjük.
Eperdzsemmel ,vagy friss eperrel kínáljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi sertéstokány » Erdélyi húsgombócleves » Erdélyi paradicsomleves » Erdélyi Raffaello szelet
» Perdülős túrófánk » Erdélyi vargabéles » Túrófánk (Update1) » Erdélyi pástétom
» Bálint-napi túrófánkok » Erdélyi fatányéros » Erdélyi borsos tokány » Túrófánk másként
» Erdélyi Piskóta » Erdélyi rakott pogácsa » Erdélyi flekken » Erdélyi padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.