Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai rizses hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéshús
30 dkg zöldpaprika
20 dkg rizs
15 dkg paradicsom
1 vöröshagyma
pirospaprika


Elkészítés:
A hagymát aprítsd fel. Pici olajon dinszteld meg, majd dobd rá a húst. Sózd meg, és pirítsd meg egy picit. Ha már barnul, szórd meg pirospaprikával, engedd fel vízzel, és fedő alatt kezdd el párolni.

A rizst mosd meg, majd hagyd lecsepegni. Amikor a hús már majdnem puha, tedd át egy tűzálló edénybe, keverd hozzá a rizst, a felaprított zöldpaprikát és a paradicsomot. Sózd meg, majd engedd fel annyi vízzel, hogy ellepje az ételt. Előmelegített sütőben párold puhára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizsescsoki » Tejes-rizses muffin » Pikáns rizses lencse » Rizses-tojásos gomba
» Rizses-gombás sült csirke » Bácskai legényfogó » Zöldborsós rizses csirke » Rizses csoki
» Rizses tonhalsaláta » Sült rizseshús » Anna Rizses húsa » Rizses muffin
» Zöldborsós-rizses borjú » Rizses szelet » Finom rizses szelet » Rizses fokhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.